Theater De Oranjerie wordt verbouwd

Grote renovatie voor het Roermondse theater

Het is dan ein-de-lijk zover: de laatste theatervoorstelling heeft plaatsgevonden en dat betekent dat de verbouwing van het theater dan nu écht gaat beginnen!

In samenwerking met de provincie Limburg en de Gemeente Roermond gaan wij ons prachtige theater uit de jaren 70 geheel renoveren. Van top tot teen wordt alles gestript en opnieuw opgebouwd. De gehele theatertechniek wordt afgebroken en vervangen en het complete interieur van de theaterzaal en de foyers wordt vernieuwd. En uiteraard de klimaatbeheersing en de akoestiek zal volledig worden geoptimaliseerd! 

Ons eigen bouwteam, onder leiding van Henk Luiten, maakte afgelopen week al vol enthousiasme een start aan de sloop van het theater. Meteen na de laatste theatervoorstelling pakte hij z'n kans om geen minuut langer te verspillen en zelf de eerste sloopwerkzaamheden uit te voeren! Uiteraard met een grote knipoog.

Bouwblog
De verbouwing van ons theater is op de voet te volgen! Iedere week maken wij een bouwblog met foto's én video. Zo mis je helemaal niks van deze grote renovatie. Wil jij de verbouwing volgen? Ga dan naar ons bouwblog of volg onze Instagram of Facebookpagina.

Nieuwsbericht delen?