Route & Parkeren

Route & Parkeren

Theater De Oranjerie heeft een centrale stadsligging. Door deze ligging en de eenrichtingsweg is het handig om vooraf te bepalen hoe je het beste kunt rijden.

Parkeren

Als je met de auto naar ons theater komt kun je het beste parkeren in de Q-Park garage achter ons theater. Via de site van Q-Park kan er vooraf een parkeerplek gereserveerd worden. Als je een parkeerticket via Q-Park reserveert ben jij zeker van een parkeerplek én betaal je een vast tarief van € 7,50. Zo kun jij zonder zorgen heerlijk (na)genieten van een gezellige avond én lekker lang parkeren. Bekijk hieronder hoe dat werkt.

Het adres van de Q-Park garage:
Q-Park De Oranjerie
Achter de Oranjerie 1
6041 JX Roermond

Let op: Wij raden aan om geen waardevolle bezittingen achter te laten in jouw auto
 

Online parkeerticket kopen

Geen gedoe meer met kaartjes, betaalautomaten of wachten voor een uitrijkaartje. Koop gemakkelijk online een parkeerticket en ervaar het gemak van het in- en uitrijden op basis van jouw kenteken.

 

Hoe werkt het?

 

Stap 1

Reserveer een parkeerplaats en vul jouw kenteken in.

Stap 2

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

Stap 3

De slagboom gaat automatisch open op basis van jouw kenteken.

 

 

Routebeschrijving

Het hierboven genoemde adres kun je gebruiken om naar de Q-Park garage te navigeren. We hebben ook een routebeschrijving beschikbaar, deze is hieronder te downloaden. Of plan direct jouw eigen route via Google Maps. Via het openbaar vervoer is ons theater ook goed te bereiken.

Vanaf zowel het treinstation als de dichtsbijzijnde bushalte (Bij het station) is het zo'n 4 minuten lopen naar Kloosterwandplein 12-16.
 
  1. Vanaf het station steek je de Godsweerdersingel over.
  2. Aan de linkerkant van het Stationsplein ga je de Kruisherenstraat in.
  3. In de Kruisherenstraat neem je de eerste straat rechts, de Joep Nicolasstraat.
  4. Als je op deze straat doorloopt kom je uit op het Kloosterwandplein, aan jouw linkerkant zie je het TheaterHotel De Oranjerie.
 
Vanuit de richtingen Maastricht/Heerlen, Eindhoven/Weert en Nijmegen/Venlo komen er meerdere treinen per uur aan op station Roermond. Kijk voor de actuele vertrek- en aankomsttijden op 9292.