Parkeren

Wanneer je met de auto naar een van onze voorstellingen gaat is het gemakkelijk om de auto te parkeren in de Q-Park garage achter ons theater. Hier kunt u voor of na de voorstelling ook een uitrijkaartje voor kopen bij de theaterkassa/receptie. Zo'n uitrijkaartje kost € 7,50 en hiermee kunt u zonder zorgen heerlijk genieten van een gezellige avond.

Het adres van de Q-Park garage:
Q-Park De Oranjerie
Achter de Oranjerie 1
6041 JX Roermond

Let op: Wij raden u aan geen waardevolle bezittingen achter te laten in uw auto

Routebeschrijving

Het hier boven genoemde adres kun je gebruiken om naar de Q-Park garage te navigeren. Indien je liever een routebeschrijving wilt kun je deze hieronder downloaden (en printen) of uw eigen route berekenen. Via het openbaar vervoer is ons theater ook goed te bereiken.

Vanaf zowel het treinstation als de dichtsbijzijnde bushalte (Bij het station) is het zo'n 4 minuten lopen naar Kloosterwandplein 12-16.
 
  1. Vanaf het station steekt u de Godsweerdersingel over.
  2. Aan de linkerkant van het Stationsplein gaat u de Kruisherenstraat in.
  3. In de Kruisherenstraat neemt u de eerste straat rechts, de Joep Nicolasstraat.
  4. Als u op deze straat doorloopt komt u uit op het Kloosterwandplein, aan uw linkerkant ziet u het TheaterHotel De Oranjerie.
 
Vanuit de richtingen Maastricht/Heerlen, Eindhoven/Weert en Nijmegen/Venlo komen er meerdere treinen per uur aan op station Roermond. Kijk voor de actuele vertrek- en aankomsttijden op 9292.
Deze pagina delen?