Rondleiding theaterzaal
Met een kopje koffie en kokosmakron

Over de voorstelling

Ontdek ons hagelnieuwe theater!

Wil jij alles van het nieuwe theater zien? Zowel voor als achter de schermen? Op plekken waar je als theaterbezoeker normaal nooit komt?

Op 1, 7 en 14 oktober krijg jij die kans! Wij hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar voor een exclusieve rondleiding in ons hagelnieuwe theater. Van de foyer tot achter de coulissen krijg je het hele theater te zien! Onze directeur Henk Luiten verzorgd de rondleiding en kan je alles vertellen over de verbouwing en het nieuwe theater.

De rondleidingen vinden plaats om 09:00, 10:00 en 11:00 uur. Bovendien wordt er gezorgd voor koffie/thee en iets lekkers. De rondleiding is geheel gratis, dus wees er vooral snel bij want VOL = VOL.

Belangrijk!

De rondleiding is door het gehele theater waarbij er ook veel trapgelopen zal worden. Hierdoor is de rondleiding helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Show
Vanaf € 29,50
datum Do 22 feb om 20:00

Släpstick

The Roaring Twenties
Tickets
Vanaf € 29,50
label Familie
Vanaf € 15,50
datum Zo 17 mrt om 13:30

MAAN

ROSE stories | 4+
Tickets
Vanaf € 15,50
label Familie
Vanaf € 26,-
datum Wo 27 dec om 16:00
Tickets
Vanaf € 26,-