Marlijn Weerdenburg
Mijn buik vol van de liefde
genre Muziek
ECI Cultuurfabriek

Marlijn Weerdenburg

Mijn buik vol van de liefde
€ 22,50
datum zaterdag 18 maart za 18 mrt
genre 20:00
Deze voorstelling vindt plaats in de ECI Cultuurfabriek

Over de voorstelling

Samen met haar band zingt Marlijn de longen uit haar lijf, maakt ze pijn bespreekbaar, maar deelt ze ook haar dankbaarheid voor het leven. Rauw en met de billen bloot, een voorstelling die gaat over de essentie van het leven.  

2021 was een bewogen jaar in het persoonlijke leven van Marlijn. Ze verloor haar moeder, terwijl ze zwanger was van haar tweede zoon. Leven en dood lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. De grote gebeurtenissen, met alle emotie die deze met zich meebrengen, resulteerden in een prachtig nieuw album. De nummers hierop zijn het geluid van haar leven, het leven op het scherpst van de snede.   

Marlijn Weerdenburg is een Nederlands actrice, presentatrice en zangeres, die in 2013 bekend werd door haar vertolking van de rol van Danni Lowinski in de gelijknamige serie. Marlijn speelt momenteel de hoofdrol in de musical Diana en Zonen. Daarnaast is ze te zien als presentatrice van het populaire Moltalk. Deze duizendpoot, brengt in 2022 haar album SAMEN uit. Ze schreef hiervoor met Paul de Munnik, Bertolf en Izaline Calister. 

Deze voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met ECI Cultuurfabriek.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Muziek
Vanaf € 42,50
datum Zo 21 apr om 20:00

Herman van Veen

Een voorstelling
Tickets
Vanaf € 42,50
label Cabaret
Vanaf € 36,-
Laatste kaarten
datum Vr 8 mrt om 20:00

Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen
Tickets
Vanaf € 36,-
label Show
Vanaf € 43,50
datum Za 2 mrt om 20:00

Tineke Schouten

De Schouten Schoenen Aan
Tickets
Vanaf € 43,50

Marlijn Weerdenburg

Mijn buik vol van de liefde